ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι διαστάσεις

Το μονοθέσιο F1(full size) είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας fiberglass, πιστό αντίγραφο Formula F1 με μήκος 4,85 και πλάτος 1,85 με πραγματικά ελαστικά και ζάντες. Tο F1cockpit διατίθεται σε διάσταση μήκους 2,10 και πλάτους 1,00.1

To τιμόνι

Κορυφαίο σε δυναμική, μεταφέρει στα χέρια του χειριστή τις αναδράσεις στην πραγματική τους σχεδόν ένταση και σε απόλυτη αρμονία με την κίνηση του οχήματος (κατάσταση οδοστρώματος, σαμαράκια, χώμα ή γρασίδι, σπιναρίσματα, κλπ.) δίνοντας στον χειριστή (sim/Pilot) μια συναρπαστική αίσθηση οδήγησης μονοθέσιου πίστας.

Οι ταχύτητες

Στην πραγματική τους θέση, κάτω από το τιμόνι και στις πραγματικές τους διαστάσεις υπάρχουν τα paddles για το κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα πεντάλ

Οι χειρισμοί στα πεντάλ ανταποκρίνονται στην συμπεριφορά του οχήματος δίνοντας μια ρεαλιστική αίσθηση οδήγησης. Τα πεντάλ είναι ρυθμιζόμενα ως προς την απόστασή τους από το κάθισμα, ώστε να εξασφαλίζεται η άνετη οδηγική θέση του χειριστή αναστήματος μεταξύ 155 και 200 cm.

Ο ήχος

Υποστηρίζεται από σύστημα Dolby surround 5:1, μια ηχητική εμπειρία που αποδίδει με κάθε λεπτομέρεια την απόδοση του ήχου ενός κινητήρα μιας πραγματικής Formula 1.

Η εικόνα

Το σύστημα προβολής της εικόνας με οθόνη 55" 4K, προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον οδηγικής παρακολούθησης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

  • Ο ιδρυτής Βολικάκης Νικόλαος και οι συνεργάτες μας, δημιούργησαν την εταιρία με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες μας ένα επιχειρηματικό μοντέλο διαδραστικού event που επικεντρώνεται    στον συνδυασμό της τεχνολογίας με αιχμή του δόρατος το μονοθέσιο F1, για την ενεργοποίηση μεθόδων μάρκετινγκ ή οποιασδήποτε εκδήλωσης με σκοπό την ανύψωση κάθε Brand  Name.                
  • Ο προσομοιωτής F1 για ενοικίαση είναι μια συναρπαστική και μοναδική μορφή ψυχαγωγίας που είναι ιδανική για μια ευρεία σειρά εκδηλώσεων.
  • Ο μηχανοκίνητος κόσμος της Formula 1 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και κερδοφόρα αθλήματα στον κόσμο. Έχει μαζική παρακολούθηση και παρακολουθείται τακτικά από εκατομμύρια ανθρώπους  σε όλο τον κόσμο.                                                                                                         
  • Εμείς στο F1SIM SPECIAL EVENTS υποστηρίζουμε την ενοικίαση κάθε προσομοιωτή F1 με το έμπειρο προσωπικό μας και σκοπός μας είναι το βέλτιστο αποτέλεσμα της συμμετοχής μας στην εκδήλωσή σας.
  • Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα μικρό μέρος της ζωής ενός οδηγού μονοθέσιου Formula 1. Αυτό το συναρπαστικό αξιοθέατο είναι ιδανικό για εκθέσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαινιάσεις προϊόντων και πολλά  άλλα.  

ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ, ΒΟΥΛΑ
ΤΚ 16 673

  • 6947928581
  • 6946617200
+