ΑΡΧΙΚΗ
 
EΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
IMAGE GALLERY
 
ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ & COCKPIT
 
 
 
 
Το feed back σύστημα οδήγησης
Το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα εξομοίωσης αγωνιστικής οδήγησης
 
 
 
 
 
 
 
Κυρίες και κύριοι, ξεχάστε όσα ξέρετε για τα joystick και τις τιμονιερίτσες του καναπέ... Εδώ για να τρέξεις τη κούρσα πρέπει να "μουσκέψεις" τη φανέλα σου.
Το Μονοθέσιο είναι εξοπλισμένο με το μοναδικό στην Ελλάδα feedback, επαγγελματικό σύστημα αγωνιστικής οδήγησης. Το σύστημα διαθέτει τιμόνι και πεντάλ βαρέως τύπου πραγματικών διαστάσεων, Η/Υ, 3 οθόνες LED TV TXV-3230FSMT 32" Full HD Smart, δικτυακή - διαδικτυακή σύνδεση και κεντρικό έλεγχο από server
Το τιμόνι: Κορυφαίο σε δυναμική, μεταφέρει στα χέρια του χειριστή τις αναδράσεις στην πραγματική τους σχεδόν ένταση και σε απόλυτη αρμονία με την κίνηση του οχήματος δίνοντάς στον χειριστή (sim/Pilot) μια συναρπαστική αίσθηση οδήγησης αυτοκινήτου πίστας.
Οι ταχύτητες: Στην πραγματική τους θέση, κάτω από το τιμόνι, και στις πραγματικές τους διαστάσεις, υπάρχουν τα paddles για το κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων + νεκρά και όπισθεν.
Τα Πεντάλ: Οι χειρισμοί στα πεντάλ ανταποκρίνονται 100% στην συμπεριφορά του οχήματος δίνοντας μια εντελώς ρεαλιστική αίσθηση οδήγησης. Τα πεντάλ είναι βαρέως τύπου και πραγματικών διαστάσεων, ρυθμιζόμενα ως προς την απόστασή τους από το κάθισμα, ώστε να εξασφαλίζεται άνετη οδηγική θέση του χειριστή.
  ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ & COCKPIT:
ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ
TA COCKPIT
ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΤΟ SOFTWARE
ΕΠΕΝΔΥΣΗ - ΛΟΓΟΤΥΠΙΣΗ
METAΦΟΡΕΣ
 
 
 
 
Aρχική
 
Εxpo event
Promotion event
Εταιρικά Events
Race Business Games
Race Camping
 
 
image
gallery
 
Το Μονοθέσιο
Τα Cockpit
To Συστημα Οδήγησης
Το Software
Επένδυση - Λογοτύπιση
Μεταφορά
 
   
 
Επικοινωνία
ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 60. ΒΟΥΛΑ - ΑΤΤΙΚΗ
6947.928581
E.: f1specialevent@gmail.com