ΑΡΧΙΚΗ
 
EΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
IMAGE GALLERY
 
ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ & COCKPIT
 
 
 
 
Είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και πρωτότυπο , διαφημιστικό και προωθητικό παιχνίδι κινήτρων.
 
 
 
 
Στο event στην πλαζ YaBanaki γεννήθηκε η ιδέα του “Race Camping project” το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς στα πλαίσια του προωθητικού event σε beach club στη Χαλκίδα αναπτύχθηκε το project. Επρόκειτο για ένα Τουρνουά Formula 1, με motto “Drive me”.
Οι αγώνες αυτοί διήρκησαν όλο περίπου τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς όπου πραγματοποιήθηκαν δεκάδες Grand Prix και αρκετοί τελικοί με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκεί «έδεσε» το project παρέχοντας στους διοργανωτές μια σημαντική εμπειρία.
To Race Camping Project αποτελεί ιδανική λύση για διαδραστικά προωθητικά event για μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τους καλοκαιρινούς μήνες σε πολυσύχναστες παραλίες. Είναι ευέλικτη δράση, προσαρμόσιμη στις ανάγκες κάθε σπόνσορα και κάθε budget. Με διάρκεια από 2-3 ημέρες έως και μεγαλύτερα διαστήματα. Με τη συμμετοχή 2-3 cockpit ή και όλου του εξοπλισμού και του μονοθέσιου. Συνδυάζεται ιδανικά με αγωνιστικές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος F1 καθώς και με παράλληλες δράσεις όπως: η έκθεση «ο μύθος της formula 1», Αγώνες beach volley, συναυλίες – μουσικές βραδιές, beach parties, ανάδειξη miss bikini κ.α.
 
  Eφαρμογές:
Expo event
Promotions event
Εταιρικά Events
Race Business Games
Race Camping Project
 
 
 
 
 
Aρχική
 
Εxpo event
Promotion event
Εταιρικά Events
Race Business Games
Race Camping
 
 
image
gallery
 
Το Μονοθέσιο
Τα Cockpit
To Συστημα Οδήγησης
Το Software
Επένδυση - Λογοτύπιση
Μεταφορά
 
   
 
Επικοινωνία
ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 60. ΒΟΥΛΑ - ΑΤΤΙΚΗ
6947.928581
E.: f1specialevent@gmail.com