ΑΡΧΙΚΗ
 
EΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
IMAGE GALLERY
 
ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ & COCKPIT
 
 
 
 
promotion event
... απευθυνθείτε στο κοινό που σας ενδιαφέρει με την αίγλη και την ταχύτητα,
την ιπποδύναμη και το design της Formula 1,
 
 
 
 
Το ζητούμενο κατά τον σχεδιασμό κάθε είδους προωθητικών ενεργειών είναι η συμμετοχή του κοινού που απευθύνονται. Τα μέσα που χρησιμοποιούνται γι αυτόν τον σκοπό είναι πολλά, άλλοτε με μεγαλύτερη κι άλλοτε με μικρότερη επιτυχία.
Ειδικά σ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, απαιτούνται μοντέρνες, δυναμικές, καινοτόμες λύσεις, με υψηλές αποδόσεις που να διεγείρουν το κοινό, να το προ(σ)καλούν σε μια διαδραστική σχέση με την φίρμα, να αναδεικνύουν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και παράλληλα να μην «σκοντάφτουν» σε προβλήματα περιορισμών στα bagged.
Η F1 Event (special event makers) με το μονοθέσιο, τα 8 cock pit αγωνιστικής οδήγησης, παρέχει στην αγορά των promotional events καινοτόμες λύσεις που πληρούν απόλυτα τις παραπάνω προϋποθέσεις για κάθε προωθητική ενέργεια, κάθε είδους, μεγέθους και bagged, της φίρμας σας ή των πελατών σας.
Κυρίες και κύριοι,
Ανάψτε τις μηχανές σας!!!
απευθυνθείτε στο κοινό που σας ενδιαφέρει με την αίγλη και την ταχύτητα, την ιπποδύναμη και το design της Formula 1, μετατρέψτε την επόμενη προωθητική σας ενέργεια σε πίστα formula 1 και κερδίστε τις εντυπώσεις
  Eφαρμογές:
Expo event
Promotions event
Εταιρικά Events
Race Business Games
Race Camping Project
 
 
 
 
 
Aρχική
 
Εxpo event
Promotion event
Εταιρικά Events
Race Business Games
Race Camping
 
 
image
gallery
 
Το Μονοθέσιο
Τα Cockpit
To Συστημα Οδήγησης
Το Software
Επένδυση - Λογοτύπιση
Μεταφορά
 
   
 
Επικοινωνία
ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 60. ΒΟΥΛΑ - ΑΤΤΙΚΗ
6947.928581
E.: f1specialevent@gmail.com